Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на
Коментари Харесай

Тръмп: Ако не бъда избран, ще последва кървава баня за икономиката на САЩ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, претендент на републиканците за американските избори през ноември, показа идния избор като повратна точка в историята на страната, и съобщи, че ще настъпи „ кървава баня “ за стопанската система на Съединените щати, в случай че не бъде предпочетен пред настоящия държавен глава демократ Джо Байдън, съобщи Франс прес.

Коментарите му бяха направени на протест в Охайо, до момента в който Тръмп обсъждаше опцията за усилване на комерсиалната война с Китай поради автомобилното произвеждане. Митингът имаше за цел да притегли гласове за претендента на републиканците за Сената Бърни Морено, който Тръмп поддържа през декември, преди първичните избори в Охайо във вторник.

" Ако слушате, президентът Си - двамата с него сме другари - само че той схваща метода, по който аз търгувам. Тези огромни чудовищни фабрики за произвеждане на коли, които строите в Мексико сега... няма да наемате американци и няма да ни продавате колите, не. Ще наложим 100 % мито на всяка една кола, която минава през границата, и няма да можете да продавате тези коли, в случай че бъда определен ", съобщи Тръмп.

" Ако не бъда определен, това ще бъде кървава баня за всички - това ще бъде най-малкото, само че те няма да продават тези коли. Те (китайците) строят големи фабрики. "

По-късно той добави: " Ако тези избори не бъдат извоювани, не съм сигурен, че в миналото ще има други избори в тази страна. "

„ 5 ноември ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна “, съобщи още Тръмп.  

Описвайки успеха си на първичните избори на републиканците като „ най-бързата до момента “, Тръмп означи, че това удължава и чакането от повече от седем месеца преди реванша през ноември.

" Цяла безкрайност е, когато отпред на страната има некомпетентни хора, които я водят към провал “, сподели Тръмп.

„ Ако не бъда определен, това ще бъде кланица за страната “, сподели претендентът на американските републиканци, имайки поради утежняване на икономическата обстановка в Съединени американски щати. Той изрази страдание за заканите над американската автомобилна промишленост, която съгласно него ще бъде „ последна грижа “ за Байдън, в случай че бъде избран отново.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР